Mult succes în noul an școlar!

Bun venit pe WordPress. Acesta este primul tău articol. Editează-l sau șterge-l, apoi începe scrisul!

Începem un nou an şcolar cu emoție și bucurie, cu încredere  în șansa de a ne construi un viitor mai bun prin educație. Iar startul în cea mai frumoasă călătorie, cea a cunoaşterii şi devenirii, îl dăm împreună: elevi,  profesori, membri ai comunităţilor locale, părinți.

Dragi copii și tineri, vă asigurăm că voi sunteți cei care dau sens vieţii şi activităţii noastre de dascăli! De aceea, prin tot ceea ce întreprindem, căutăm să vă oferim   bucuria de a vă dezvolta prin educaţie, de a vă dobândi autonomia profesională și socială.

Doamnelor și domnilor profesori, în învățământul dâmbovițean  avem satisfacții multiple dar şi neîmpliniri, speranțe pentru rezultate mai bune… Vă îndemnăm să vă folosiți  forţa intelectuală, resursele de creativitate şi expertiză dovedite pentru a atinge noi performanțe.

Dragi părinţi, trimiteţi copiii la şcoală și bucuraţi-vă alături de ei de un nou început! Suntem   cu   toţii   în   faţa   unor   noi   provocări   cărora le putem  face faţă doar cu tineri formați în spiritul valorilor specifice identității românești, dar și europene.

 Vă dorim un an școlar plin de realizări și satisfacții!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Mult succes în noul an școlar!

  1. Bună, acesta este un comentariu.
    Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog vizitează ecranul Comentarii din panoul de control.
    Avatarele comentatorului provin din Gravatar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *